måndag 22 november 2010

Ett såntdär desperat inlägg

Haha ja dethär med bloggandet går ju inte så megabra. Har lite svårt att komma in i rytmen och att komma ihåg att uppdatera och ta bilder. Men tänkte göra ett litet försök nu ialla fall :) Helgen har varit mycket händelserik då sektionen jag pluggar vid har haft 25-års jubileum och både pojkvännens pappa och min mormor fyllt år. Ena kalaset krävde en ren-full resa på 22 mil och det andra en stressad, mörk resa hem igen. Mycket smörgåstårta, god mat, kakor, bullar och gottistårta har det blivit :D


På mormors kalas firade vi även min födelsedag, som var förra helgen, och jag fick väldigt fina paket. Bla. en bok om stickade vantar, två ittala muggar, pengar till nya glasögon(hallelulja!) och en presentpåse med te, skorpor och choklad. Kort sagt: En mycket trevlig helg!

Det blir bara en liten stick-uppdatering i detta blogginlägg, jag har börjat en till kurs förra veckan och därför har det inte hunnits med någon stickning. Hoppas dock att det ska bli mer då jullovet snart är här :) Jag har handlat mej en smart, liten pryl att separera garner vid flerfärgsstickning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar