tisdag 11 januari 2011

Miette pt 3 (Aka. Veckans missöden)

Veckan är inte direkt långt framskriden, men endå har otaliga stickmissöden skett! Igår när jag skulle börja på spetsdetaljen längst ner på Miettekoftan ville maskantalet verkligen inte stämma! Omstickade varvet säker fyra gånger med samma resultat. Upptäckte att jag totalt tappat bort mej i mönstret och att jag hade gjort ett omslag på fel plats ung. 15 varv upp i stickningen. Eftersom jag visste att det skulle störa mej fruktansvärt mycket var det bara att repa upp. Så det är vad jag har gjort hela dagen igår och idag, repat stickning. Suck.

Har kommit en bit, men åh jag skulle vart klar egentligen!



Min enda tröst är det lilla berg av skorpor jag och pojken bakade för några dagar sedan. Det vart apelsin och pistage skorpor och dom är fasiken dom godaste skorpor jag ätit! Själva skorpdegen smakar exakt som kakor, men nyttigare(inbillar jag mej) ^^



Har tänkt baka päron och choklad skorpor nästa gång. Tänkte använda mej av samma degrecept och tillsätta lite av päronessensen jag fick i julklapp och hackad mörk choklad. Tror det kommer bli supergott!

2 kommentarer:

  1. Lät jätte smarriga så det gör inget om du lägger ut receptet.
    Mvh Maria F

    SvaraRadera
  2. Maria: Det vet jag inte om jag kan göra, det är nämligen från boken 'Två systrars söta'. Annars hade jag gjort det!

    SvaraRadera